Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
aga31 napisał:
Kasia,Julka ucalowana Spi teraz jak aniolek. W szpitalu nawet przez sen ciagle machala raczkami. Nie plakala ale nie moglam odejsc na krok. Praktycznie caly czas lezalam z nia. No i przez to zaczela znowu pic z cyca wiecej

Ja w szpitalu niestety nie moglam byc z Zuzia w nocy, wtedy spalismy w swoim pokoju na tym samym pietrze co mala, ale ona byla na oddziale. Mala juz od 19 spi ja tez uciekam, dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Gratuluję wszystkim świeżutkim mamom!! Taki małe berbecie to sama rozkosz!!!... a potem dorastaja... no cóż.

Ja dziś kupiłam mojej 2,5 letniej córze buciki.. rozmiar 28
Jestem załamana!!
( choć w sumie zawsze wiedzialam ze stópkę pewnie bedzie miala po tatusiu)

ps. czy któraś z was ma może jakies informacje o mieszkaniu w okolicach Sandviki, Asker, do wynajęcia?? Mieszkanko dla 3os rodziny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga to Ci Julka strachu napędziła, mam nadzieje że będzie wszystko ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Limetka sliczną masz córcię najwazniejsze że jest zdrowa ale Ty to musiałaś przejść nerwów i strachu,dzielna jesteś buziaki dla Was:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no Aga to Juleńka Cie nastraszyła ale jak mówisz że wszystkie badania wyszły dobrze to, to jest najwazniejsze uściski dla Was i niech Julka juz nie robi takich numerów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
hejka wszystkim mamusiom gratuluje dzidzisiow zeby dobrze sie chowaly byly zdrowe i grzeczne daly mamom pospAC W nocy a ja mam pytanie odstawiam mojego synka od cycunia bo juz mleczka niechce pic z cycunia bo mu nie wystarcza juz je mleko sztuczne z kaszka wtedy jest szczesliwy macie jakies sposoby jak zgubic pokarm????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
matyna napisał:
hejka wszystkim mamusiom gratuluje dzidzisiow zeby dobrze sie chowaly byly zdrowe i grzeczne daly mamom pospAC W nocy a ja mam pytanie odstawiam mojego synka od cycunia bo juz mleczka niechce pic z cycunia bo mu nie wystarcza juz je mleko sztuczne z kaszka wtedy jest szczesliwy macie jakies sposoby jak zgubic pokarm????????????

Ja nie karmilam mojej Zuzii ale odciagalam jej mleczko do polowy sierpnia - przestalam jesli dobrze pamietam 16ego a jeszcze teraz jak nacisne na sutka to mleko leci, mniej ale dalej jest wiec potrzeba czasu chyba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Julcia posluchaj cioci z forum i nie strasz wiecej mamusi dziewczyny a mojemu Gabrielkowi chyba wychodzi pierwszy ząbek wczoraj tak mi strasznie krzyczał i rozmawial, zabawke to chcial zjeść, wsadzilam palec do buzki zeby mu pomasowac dziąsełka a tu coś kłuje dolna jedynka chyba się przebija
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mi mama zabandażowala piersi na noc, zebym nie miala juz mleka. Nie wiem czy tak mozna, ale po jednej nocy z bandazem mleka nie bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ojej buziaki dla juleczki;* dobrze ze to nic strasznego

kasiar a ty nie licz na polskich lekarzy w tej sprawie co ci jest ja to mam juz bardzo dlugo nic nie zrobili ale to tylko nerwobole wiem ze bardzo boli ale nie jest grozne musisz sie mniej denerwowac albo zajadac tabletki na nerwy mi nie pomagaly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok